Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WhatsApp-Image-2020-06-10-at-15.43.32-1024x768.jpeg

Dankjewel voor de fijne en intuïtieve zorg. Als jij er was, wist ik dat het goed was. Er was meteen een klik. Je was als een frisse wind. En tussen alles wat moet was jij daar met je geruststellende woorden en heerlijke lunches (jij kan echt van niets, iets maken!) Kunnen we je alvast weer boeken voor ons tweede kindje? A J en R

Iedere dag kwam je weer met een vrolijke lach, lieve woorden en heerlijke fruithapjes. Bedankt dat je er voor ons was.

familie A

Wij willen iedereen Eva aanraden. Ze kan heerlijk koken en eindeloos kletsen. Ze is professioneel en ontzettend zorgzaam. Het was echt een week met een gouden randje ook al was het soms behoorlijk pittig. We hopen als het ons gegund is dat Eva bij een eventueel volgend kindje weer bij ons komt

familie D uit Groningen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_9290-768x1024.jpg

Na een wisseling van de wacht eindelijk iemand die doorzette en de vinger op de zere plek legde. Eva heeft alles in sneltempo in werking gezet en van onze heftige week toch nog een zorgeloze verlengde kraamperiode weten te maken. Ze heeft voorkomen dat onze dochter moest worden opgenomen. En alleen daarvoor al zullen we haar nooit vergeten. Eva, we misten je al toen je er nog was. Tot ziens.

Filip en Lucas

Vertrouwd, vakkundig, zorgzaam en gezellig. En dan de lunches: heerlijk en creatief. Onze oudste heeft je in korte tijd in zijn hart gesloten. Dankjewel dat je hem ook zag. En onze kleine meid heeft zelfs naar je geglimlacht. We zullen je mega gaan missen. Blijf heerlijk wie je bent: mooi mens.

Chinouk, Katy en Lemee

Bedankt voor je zorg, humor, gezelschap en vertrouwen. Het was een enorme steun en een wolk aan gezelligheid om je in huis te hebben afgelopen week. Deze baan is jou op het lijf geschreven.

C, L, S en R

Bedankt voor je goede zorgen, vrolijkheid en positieve energie tijdens deze bijzondere kraamweek. We hadden ons dankzij jou geen betere start kunnen wensen.

F, K en N

Lieve Eva, honderd, nee duizend maal dank voor de fantastische kraamweek die mede door jou mogelijk is gemaakt. Heerlijke ontbijtjes en lunches, goede tips en verzorging niet alleen voor mijn vrouw en de kleine maar ook voor de rest van het gezin. Het was echt een feestje.

M, N en N

Wat een cadeau dat jij voor jezelf bent begonnen aan de mensen die nog moeten bevallen! We hebben echt ontzettend van je goede zorgen in deze bijzondere tijd genoten. Je bent er als je nodig bent, en je geeft rust en ruimte. En daarnaast pak je van alles op zodat het gebeurt zonder dat wij er over hoeven nadenken. Dat is zo fijn. We zullen je ontzettend missen,

F, K, L, R

Dat was nog eens hands-off kraamzorg zoals het bedoeld was. Dankjewel Eva.

M&T

Hadden beide een super klik met je en geloof me dat heb ik bij niet veel mensen. Denk goed om jezelf en dan zullen wij dat doen voor elkaar en voor S. Wanneer we een 2e kindje zouden mogen krijgen dan staat onze deur wagenwijd voor je open! En we zullen je vroeg ‘boeken’ 😉 dankjewel voor alles en we zien elkaar vast nog wel eens! Dikke kus van ons beide 😘L en M
nov 2021

J, E, T, A

Alles wat je aandacht geeft groeit. En als we aan jou denken dan denken we aan aandacht. Aandacht voor B en kijkend naar haar naar wat ze nodig heeft en aandacht voor ons als kersverse ouders. We hadden steeds het gevoel dat je ons zag in wie we waren en wat we nodig hadden. Jij gaf ons zelfvertrouwen als ouders en leerde ons vertrouwen op onze eigen intuitie. We gaan je ontzettend missen, bedankt voor al je inzet en goede zorgen.

K, L en BVeel kennis en geeft ons veel zelfvertrouwen. Neemt al onze onzekerheden weg en schakelt juiste hulpbronnen in waar nodig. Topper!

Annemarije, Joost en Ronja

Rust, reinheid en zo min mogelijk regelmaat 🙂 Precies zoals wij het het liefste hebben. Eva is voor ons een schot in de roos en komt over een paar maanden ook weer bij onze tweede kramen. We hebben er nu al zin in!

Sanne K, Thijs B en Lev

Via videobellen elkaar leren kennen in deze gekke tijden dus het was even spannend toen de weeen begonnen. Maar wat een fijne warme vrouw stond er ’s morgens op onze stoep. Het voelde echt meteen vertrouwd. Ze bleek niet alleen een topkok (yummie!) maar ook de liefste en de meest harde werker ooit. Na een wat mindere ervaring met een grote organisatie kunnen we iedereen Eva aanraden. We hebben het echt wel even zwaar gehad maar Eva liet zich de pis niet lauw maken. Vooral voor de psychische ondersteuning was zij onmisbaar. We appen nu nog wel eens met elkaar want we kunnen haar nog niet helemaal loslaten.

Celeste, Maaike en Jim

Uiteindelijk hebben we 2 halve dagen kraamhulp thuis gehad ivm ziekenhuis opname. Maar ook vooraf aan de bevalling en in het ziekenhuis hadden we goed en leuk contact. Eva is gewoon een leuk mens, geïnteresseerd en heeft ons in de dagen na het ziekenhuis ook nog nuttige dingen geleerd voor thuis. Ik zou haar zeker aanraden aan anderen. 🙂

Rick, Jorien en Juno Van der Hurk

Dit was voor ons de 2e keer dat Eva bij ons was als kraamverzorgende. Wederom een mooie week gehad! Eva voelt goed aan wat wij nodig hebben. Eigenlijk ging de samenwerking vanzelf. Ook kon ze wanneer nodig onze peuter van 2 jaar even bezighouden, dit was heel fijn. Als bonus kregen we ook nog eens superlekkere ontbijtjes en lunch !

Marleen

We hebben een hele fijne, rustige kraamweek gehad! Eva was aanwezig op de achtergrond en kon ook goed met onze dochter overweg. Daarnaast kon ze goed inschatten wat we nodig hadden. Ook de lunch was elke keer erg lekker! Hartelijk bedankt Eva!

Renske

Wij kijken terug op een fijne kraamweek, dankzij Eva! Ze is daar wanneer je haar nodig hebt en geeft tegelijk het vertrouwen om naar jezelf te (leren) luisteren. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen.. dan weten wij wie we een berichtje sturen! 🙂

Leonie

Een fantastische kraamweek gehad, dankzij Eva natuurlijk. Ze is kundig, betrokken, ervaren en kan heerlijk koken. We hebben veel tips en tools ontvangen en veel geleerd in de kraamperiode. Ook het sociale aspect gaat Eva goed af, echt een aanrader deze geweldige kraamhulp!

Suzanne

Wij hebben het als zeer plezierig ervaren en kijken terug op een mooie tijd samen.

J, L plus O

Kraamzorg Stad & Gracht

Kraamzorg Stad & Gracht